Ügyviteli rendszer + nagykereskedelem csomag / hó

59 900 Ft

Category:

Description

Kapcsold össze woocommerce webáruházad az ügyviteli rendszereddel! Felejtsd el a termék és készlet frissítéseket. A rendszer megteszi helyetted. Ha készül egy megrendelés a webáruházadban kiküldjük a vásárló felé a számlát vagy díjbekérőt. Készíts szállítólevelet csinálj bevételezést. A készlet és ár változás a webáruházadban azonnal megjelenik.

Add el a termékeid a kisker boltodban is. Használj blokknyomtatót a nyugták kinyomtatására, vonalkód olvasót a raktárban. Közben menjen a webáruházad is. Nézd meg milyen termékeket kell rendelned és egy gombnyomással rendeld meg a beszállítóidtól. Kezelj több bankszámlát.

Legyen több telehelyed vagy több raktárad. Tervezd meg a kiszállításokat akár futárral, akár saját túrajárattal. Optimalizáld a készleteket. Használd a beszerzés tervezőt segítségül. Adj címkéket a megrendelésekhez és a partnerekhez. Használj több webáruházat egyszerre.

Korlátlan felhasználót hozhatsz létre, de egyszerre egy időben csak 5 felhasználó lehet bejelentkezve.

Nem hagyunk magadra. Segítünk beállítani a rendszert úgy, hogy a legjobban illeszkedjen a meglévő üzleti folyamataidhoz.

Paraméterek:

Számla, Szállítólevél, Díjbekérő, Előleg számla, Bevételezés, készlet korrekció, Jóváíró számla, Nyugta stb.
Leltározás, Kimutatások, Lekérdezések, NAV online számla kapcsolat, Blokknyomtatás, Vonalkód kezelés, Cimke nyomtatás,
Ennél a csomagnál az összes modult használhatod.

1 db webáruház kapcsolat
Korlátlan raktár
5 db egyidejűleg bejelentkezett felhasználó

Az havonta fizetendő.